• In verband met corona is de boekenkast helaas tijdelijk niet beschikbaar

  Boekenkast voor jeugd en ouders

  De boekenplank met boeken en materialen voor kinderen, tieners en ouders is uitgebreid. Het zijn inmiddels drie planken in de boekenkast in de Ontmoetingsruimte. Er is een plank met bijbels voor kinderen en tieners, er staat een tiental (prenten)boeken voor kinderen over verlies en rouw en er zijn drie kleine koffertjes met boeken, spelletjes en andere dingen, voor 1-5 jaar, 6-9 jaar en tieners.

  Daarnaast zijn er ook nog diverse boeken over geloofsopvoeding. Zo is er een boek over het puberbrein, een boek met allerhande creatieve ideeën rondom geloof om met je kind te doen en een boek dat ingaat op de vraag wat geloofsopvoeding eigenlijk is en hoe een christelijke opvoeding eruit kan zien. Kortom: de moeite waard om af en toe even te kijken en als je wilt, iets mee te nemen! Breng het na een tijdje, als je het uit hebt of niet meer gebruikt, wel weer even terug, dan kan een ander er weer plezier van hebben.

  We hopen dat deze boeken jullie helpen en inspireren om samen met elkaar jong en oud, kinderen en ouders met het geloof bezig te zijn.

  Hartelijke groet namens de Jeugdraad,

  Tjitske Havinga

  Voor vragen: jeugd@pgij.nl

Protestantse gemeente IJsselstein

Op deze website gebruiken we cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan ga je akkoord met deze cookies.