• Borrel voor "dertigers"

  Op vrijdag 27 september is de eerste borrel voor ‘ongeveer dertigers’ van dit nieuwe seizoen. Ongeveer dertiger ben je langer dan je denkt: behalve dertigers zijn ook eind-twintigers en veertigers die zich soms nog een beetje dertiger voelen van harte welkom! J Het doel is om elkaar gewoon in een gezellige setting te ontmoeten, te leren kennen, bij te praten. Samen het weekend in te luiden, ontspannen te kletsen of een goed gesprek te voeren.

  Op 27 september blijven we nog even in de vakantiesfeer! We vinden het leuk als je een hapje, een drankje, iets lekkers meeneemt uit het land of de streek waar je deze zomer geweest bent. En misschien ben je niet weggeweest, maar was er deze zomer wel iets waar je erg van genoten hebt: of het nou mango’s waren of de nieuwe chips van Lays… neem mee! Zo delen we met elkaar onze favoriete vakantiehapjes en vieren we nog een klein beetje vakantie! (en als je geen tijd of zin hebt… ook zonder hapje of drankje mee te nemen ben je van harte welkom!)

  Wie weet tot ziens op 27 september (vanaf 20.30 uur)!

  Annelieke, Mirjam, Irene

   

  Ps: natuurlijk blijft het niet bij één borrel in dit seizoen. Elke twee maanden organiseren we er één! Data: vrijdag 27 september, 22 november, 24 januari, 27 maart, 15 mei.

  Kort tevoren kun je een mailtje ontvangen ter herinnering en uitnodiging. Als je deze mailtjes tot nu toe niet ontving en je wilt je hiervoor aanmelden, mail dan even naar ivdmeulen@pgij.nl.

   

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Op deze website gebruiken we cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan ga je akkoord met deze cookies.