• Doe mee met de talenten enquête

  Waarom? Omdat we iedereen nodig hebben om een levendige gemeente te zijn.
  Meedoen kost ongeveer 5 minuten van je tijd en is geheel vrijblijvend.
  Met het invullen van de enquête geef je ons toestemming om je antwoorden te bewaren. Mogelijk nemen we contact met je op.

  Naar de enquête

 • Ieder mens heeft talenten. En het is leuk om deze talenten te gebruiken. Want vaak heb je plezier in dingen doen waar je goed in bent. In onze gemeente zetten veel mensen hun talenten in en zo kunnen we met elkaar een levendige, inspirerende gemeenschap vormen voor jong en oud, voor leden en niet-leden. Ook vinden veel vrijwilligers het leuk om zich samen ergens voor in te zetten. En zo is vrijwilligerswerk niet alleen een inspanning, maar levert het ook veel op: plezier, nieuwe contacten, inspiratie en voldoening.

  In onze gemeente zijn verschillende talenten nodig: doeners en denkers, musici en webmasters, crècheleiding en ouderenbezoekers, klusjesmensen en bestuurders, jeugdleiding en vergadertijgers en nog veel meer.We willen zo goed mogelijk inventariseren wat gemeenteleden leuk vinden om te doen, zodat we een match kunnen maken tussen hun interesses en vaardigheden aan de ene kant en activiteiten in de gemeente aan de andere kant. Daarom vragen wij alle gemeenteleden om deze enquête in te vullen.

  Het voorbereidingsteam: Aris Jan, Evelien, Irene, Patrick, Teus, Teus en Theo

  Vragen? Mail ons via vragenlijst@pgij.nl.

  Naar de enquête