Zondag 3 maart 2024, 09:00 uur

Kerk op schoot viering

"Hoera de lente komt!"

Welkom in deze viering voor onze allerkleinsten. Iedereen van 0 tot en met 6 jaar is hiervoor van harte uitgenodigd. Natuurlijk mogen papa, mama, broertje(s) en zusje(s), opa en oma ook komen! En ook je vriendjes en vriendinnetjes. Vandaag hangen de vlaggen uit!

Deze zondag komen we bij elkaar in de kerkzaal. We zitten op kleedjes of kussentjes op de vloer, of op stoeltjes in de kring eromheen. Samen luisteren we naar het boek ‘Dotties eieren’ van Julie Sykes en Jane Chapman. Zo ontdekken we in deze 40-dagentijd - op weg naar Pasen - de wonderen van de lente. Lammetjes die in de wei springen, kuikentjes die uit een ei komen en nog veel meer.

Samen zingen we 'kaars jij mag branden’ en ‘dag lief lammetje in de wei [..] dank u voor de lente, heer”. We knutselen uiteraard iets wat bij ons thema past. Konijn zal er ook zijn met het mand rozijntjes voor iedereen. En na afloop is er altijd iets lekkers om te eten en drinken.

Ben jij er ook? Neem je ook een knuffel mee? De viering begint om 9.00 uur in de kerkzaal. Daarna (vanaf rond 9.30 uur) vieren we verder in de ontmoetingsruimte met een beker limonade en iets lekkers.

Tot dan!