Kerkcafé in het Park

Zaterdagavond 1 juli zal de eerste editie van ‘Kerkcafé in het Park’ plaatsvinden. Net als ‘Kerk in het park’ staat de ontmoeting tussen mensen en het delen van het geloof centraal.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de invulling van ‘Kerkcafé in het Park’ in volle gang en hebben we een mooi programma voor jullie in petto. Zo kunnen we melden dat de band Miracles zal zorgen voor de live-muziek en is Remy van Keulen de presentator van de avond. Ook is er al een playlist gemaakt om een lekker sfeertje in de tent neer te kunnen zetten en zijn de eerste vragen voor de pub-quiz bedacht.

Hebben we nog meer hulp nodig? Ja! Maar we vragen maar 1 ding. Zorg gewoon dat je aanwezig bent om van deze 1e editie van ‘Kerkcafé in het Park’ een groot succes te maken! Hoe gaaf is het om op een zomerse zaterdagavond onder het genot van een drankje, live muziek op een unieke locatie en in een relaxte setting elkaar te ontmoeten. In Montfoort zorgen we gewoon dat dat kan! Een avond waarbij we jou en je vrienden, familie, buren, collega’s van harte uitnodigen aanwezig te zijn!

Tot zaterdagavond 1 juli, vanaf 20 uur in het stadspark van Montfoort!