• Kerstpakkettenactie 2019

  Op maandag 16 december houden de gezamenlijke kerken van IJsselstein (verenigd in het Diaconaal Overleg IJsselstein) weer een kerstpakkettenactie in het Kruispunt, Touwlaan 36.

  Wie krijgen er een kerstpakket? Mensen die het financieel erg moeilijk hebben komen in aanmerking voor een kerstpakket.

  De adressen worden aangeleverd door de pastores, dominees, caritas, diaconieën en diaconale werkgroepen van de verschillende kerken, Pulse, Vitras, Vluchtelingenwerk, de Voedselbank, Reinaerde, de BOKA en Werk en Inkomen Lekstroom.

  Uw bijdrage! U kunt op verschillende manieren bijdragen aan de actie:

  • U kunt goederen geven waar het DOIJ kerstpakketten van samenstelt. Wij maken kerstpakketten met dagelijkse dingen die elk huishouden kan gebruiken. Bijvoorbeeld; koffie, thee, groenten en fruit in blik of pot, soep, rijst, pasta, broodbeleg, limonade, koekjes of ander snoepgoed. Let u op de houdbaarheidsdatum! In de kerstpakketten doen we geen alcohol of tabak.

  • Iedere kerk houdt op zijn eigen wijze een inzamelingsactie voor goederen. Houd alstublieft hiervoor de mededelingen van uw kerk in de gaten. Op maandag 16 december is er ook gelegenheid om tussen 13.00 en 16.00 uur goederen te brengen bij“het Kruispunt”, Touwlaan 36. Indien u niet in de gelegenheid bent om naar het “Kruispunt” te gaandan kunt u contact opnemen met Ernest Kaiser T 030-2936596 om een afspraak te maken.

  • U kunt ook geld geven, het DOIJ zal daarvan zelf inkopen doen om de kerstpakketten aan te vullen. U kunt geld storten op de bankrekening van de Diaconie van de P.G.IJ. te IJsselstein o.v.v. kerstpakket- tenactie. Het bankrekeningnummer van Diaconie P.G.IJ. is: NL 43 RABO 0159 2783 25.

  • En u kunt op de dag zelf helpen:

   - maandagmiddag van 13.00 tot ongeveer 16.00 uur de tafels klaarzetten, sorteren van de boodschappen en inpakken van de pakketten,

   - maandagavond van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur inpakken en wegbrengen van de pakketten.

   Dit alles gebeurt in het “Kruispunt” aan de Touwlaan 36.

  Mensen die ons al eerder geholpen hebben, krijgen tussen half oktober en half november een e-mail. Misschien vindt u het leuk om ons nog een keer te helpen! Zeer welkom zijn mensen die pakketten willen bezorgen!!

  Bent u nog niet bekend bij ons en wilt u komen helpen? U kunt zich inschrijven op de lijsten die in de kerken liggen eind november begin december of u kunt zich opgeven via info@diaconieenijsselstein.nl. Hier kunt u ook met alle overige vragen terecht.

  Een indruk krijgen van de actie?
  Kijk op onze website www.diaconieen-ijsselstein.nl om te kijken wat het diaconaal overleg is. Nieuwsgierig geworden naar de kerstpakkettenactie van het DOIJ? Kijk naarhet filmpje op Youtube ‘DOIJ Kerstpakkettenactie 2015’.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Op deze website gebruiken we cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan ga je akkoord met deze cookies.