• Midwinterzingen

  Het Midwinterzingen ging op 6 januari niet door. De herkansing is op 10 februari dus zet alvast in je agenda: op zaterdag 10 februariis er weer ‘Midwinterzingen’ in de Ontmoetingskerk voor kinderen, tieners en jongeren van 8 tot 21 jaar.

  Het thema is: ’Follow the star!’ We gaan liederen uit diverse landen in verschillende talen zingen en natuurlijk is er gelegenheid om elkaar gezellig te ontmoeten.

  De dag wordt afgesloten met een miniconcert. We vinden het leuk als jij ook komt! En neem je ouders gerust mee, 's middags zingen we ook nog samen.

  De muzikale leiding is in handen van Willeke Smits, professional met veel ervaring in het zingen met kinderen en jongeren. Willeke is ook organiste van de Tuindorpkerk in Utrecht. Midwinterzingen is een jaarlijkse muziekdag georganiseerd door Kerkzang.nl.

  Tot ziens op 10 februari  in de Ontmoetingskerk in IJsselstein!!

  Waar: Ontmoetingskerk
  Voor wie: iedereen tussen 8 en 21 jaar die het leuk vindt om samen te zingen
  Wanneer: zaterdag 10 februari 2018 Hoe laat: 10.30 - 17.00 uur (Welkom vanaf 10.00 uur!)
  Kosten: € 15 per deelnemer (inclusief lunch en versnapperingen)
  Info en opgeven: E info@willekesmits.nl W www.kerkzang.nl

  De muziekdag wordt afgesloten met een vrolijk miniconcert in de kerkzaal, waarin de kinderen en jongeren de liederen ten gehore brengen die ze eerder op de dag hebben ingestudeerd. Het concert begint om 16;00 uur. We vinden het leuk als er veel gemeenteleden kunnen komen. Ook jij bent welkom!