• Ontmoeting, spelen & gezelligheid voor kinderen en ouders

  Kom spelen in het Kloosterplantsoen

  Vind je het leuk om andere ouders te ontmoeten in een gezellige, ontspannen sfeer? (hopelijk onder een stralende hemel, in de warme zon!)

  Wees dan van harte welkom op 2e Pinksterdag – maandag 21 mei – vanaf 9.30 uur in de Speeltuin Kloosterplantsoen (Anna van Burenpad 1, IJsselstein), met je kinderen!

  De speeltuin gaat speciaal voor ons in de ochtend al open. Terwijl de kinderen lekker met elkaar spelen, kunnen jullie (ouders) elkaar leren kennen, bijpraten, uitwisselen wat jullie bezighoudt!

  Ik neem wat picknickkleden mee en wat lekkers te eten en te drinken en ben er van 9.30 tot 12.00 uur! Je kunt dus komen en gaan wanneer je maar wilt. Koffie & thee zijn ter plaatse te koop.

  Wees van harte welkom!

  En meld je even aan via E ivdmeulen@pgij.nl of via WhatsApp T 06 15257355. Dan weet ik wie er komen. Dat is handig i.v.m. inkopen, maar ook als het slecht weer wordt… dan kunnen we last minute nog even contact hebben over een plan B. Maar voorlopig hopen we op een mooie Tweede Pinksterdag en een gezellige ochtend in de zon!

  Hartelijke groet,

  Irene van der Meulen