• Zondag 30 juni 2019, 10:00 uur

  Openluchtdienst, tweede zondag van de zomer
  (Crèche; Kindernevendienst groep 1-8)

  ds. Irene van der Meulen, met het ensemble van harmonieorkest Amicitia

  Thema: Kom mee naar buiten allemaal!

  Vandaag is de jaarlijkse openluchtviering in Speeltuin Kloosterplantsoen (Anna van Burenpad 1, IJsselstein). Het thema is: Kom mee naar buiten allemaal!
  Kom jij ook mee naar buiten? Om te ontdekken wat er buiten allemaal gebeurt? Om anderen te ontmoeten? Om te bewegen, te spelen, plezier te maken?

  Het wordt warm. Zorg voor hoofdbedekking tegen de zon, drink voldoende water en smeer zonnebrand.

  De muziek wordt verzorgd door een groep musici van harmonie Amicitia. Er is kinderoppas en kindernevendienst en na afloop koffie, thee en limonade.
  Dit jaar is er geen lunch. Maar hopelijk wel iets lekkers bij de koffie na afloop! Onze vraag is: wie wil iets lekkers bakken (of kopen) en meenemen deze ochtend? Je hoeft je niet aan te melden, je neemt het gewoon mee en levert het vóór de dienst in, zodat we het na afloop kunnen uitdelen. Alvast hartelijk dank voor jullie hulp!

  Er zijn volop bankjes waarop je kunt zitten. Maar natuurlijk ben je vrij om een eigen stoel mee te nemen, of een kussentje of kleedje om wat zachter te zitten. Wij kijken uit naar jullie komst en hopen er samen een feestelijke viering van te maken!

  Thea van Dijk, Anja de Jong, Bep van Ochten, Irene van der Meulen

  O ja, kom als het even kan per fiets of lopend.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Op deze website gebruiken we cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan ga je akkoord met deze cookies.