• Palmpaasstokken maken 2018

  Palmpaasstokken maken 

  Op zondag 25 maart gaan we weer Palmpaasstokken maken. We beginnen dit jaar een half uur later dan gebruikelijk, namelijk om 10 uur. Oftewel gelijk aan het begin van de kerkdienst. 

  We krijgen eerst uitleg over Palmpasen en de Palmpaasstokken en gaan daarna de stokken versieren. Als de Palmpaasstokken klaar zijn, maken we met alle kinderen een rondje door de kerk. Daarna gaan we, met kinderen die dat willen, naar woonzorgcentrum Ewoud om daar stokken uit te delen. Het weggeven van de stok is een mooi gebaar voor iemand die wel een beetje extra aandacht verdient. Nadat we een bezoek aan Ewoud hebben gebracht, komen we weer terug naar de Ontmoetingskerk. 
  Heb jij nog een Palmpaasstok thuis liggen van vorig jaar? Wil je deze dan inleveren in de kindernevendienstruimte om opnieuw te kunnen gebruiken?
  We hopen dat jullie allemaal naar deze activiteit komen. Alle basisschoolkinderen zijn van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen.  Mail voor vragen of meer informatie naar kindernevendienst@pgij.nl.

  Namens de kindernevendienst,
  Marlies van Barneveld, Betty Roodenburg en Marije Fijn van Draat