• Pannenkoekavond

  Voor ALLE leeftijden – van jong tot oud !

  Op de vooravond van de 40dagentijd:  

  De 40dagentijd staat dit jaar in het teken van het thema ‘ik zorg voor jou’. In de kerk en in de kindernevendienst lezen we verhalen over de weg die Jezus gaat. Op die weg is hij niet alleen: God zorgt voor hem. Vanuit die hemelse bron kan Jezus ook zorgen voor de mensen die hij tegenkomt. En hij laat zien hoe wij – vandaag – voor elkaar kunnen zorgen: bijvoorbeeld door even met iemand te praten, door brood te delen en vrolijk te zijn.
  Op dinsdag 13 februari houden wij onze derde pannenkoekavond. In de traditie van ‘Mardi Gras’ en ‘Shrove Tuesday’ willen wij samen feest vieren. Omdat het kan. En om met elkaar stil te staan bij het thema van de 40dagentijd dat een dag later op Aswoensdag begint.

  Van alles en nog wat te doen 

  Naast pannenkoeken eten, gezelligheid en gesprek, zal er ook van alles en nog wat te doen zijn om stil te staan bij het thema. Kinderen kunnen ook weer een aftelkalendar maken om mee naar huis te nemen. Er is ook ruimte om elkaar tips mee te geven voor de 40dagentijd. Een tijd van bezinning en soms ook van vasten of ‘zelf met minder doen’, zodat er meer is voor een ander.

  We willen graag om 18.00 uur aan tafel, maar als dat voor iemand te vroeg is, dan is het natuurlijk ook mogelijk om later aan te schuiven. Wij denken weer tegen 19.30 uur klaar te zijn, maar er is ook ruimte om na te blijven voor koffie en gesprek.

  Ook je vrienden, ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Het is voor de hele gemeente! Wij vragen je wel om een kleine bijdrage van €2 voor de onkosten. Geld dat overblijft gaat naar een goed doel.

  Wil je graag ook bakken, of vind je het leuk om met de afwas te helpen of met de voorbereiding mee te doen/denken? Hoe meer handen hoe meer vreugd – laat het ons dan ook even weten. 

  Aanmelden gewenst

  Om zeker te zijn dat er genoeg is voor iedereen, vragen wij je wel om je aan te melden bij samenzijn@xs4all.nl danwel via de aanmeldlijst op het prikbord in de ontmoetingsruimte of telefonisch op 030-687 3053.

  Tot ziens op 13 februari !