Promotiemateriaal voor de Top2000 kerkdienst

“Dat je ook zo een kerkdienst kunt houden, dat zouden we wel vaker willen!” en “Nooit zo bij de tekst van deze nummers stilgestaan; het komt nu echt binnen.”. 
Zomaar twee reacties van bezoekers.
Daarom houden we juist ook dit soort diensten.

Wil jij meehelpen met de promotie van deze diensten?
Stuur dan je familie, vrienden, buren of collega's een e-mail of een appje.
Het mooiste is om een persoonlijk bericht te sturen. Je kunt ook gebruik maken van de voorbeeldteksten hieronder. De poster van de dienst en het logo van de Top2000 diensten kun je ook gebruiken.
Naast het sturen van een e-mail kun je deze ook op je eigen Facebook pagina zetten of op je Instagram account. En twitteren kan natuurlijk ook. TikTok gebruiken raden we af.

Voorbeeld teksten   Beeldmateriaal
Uitgebreidere tekst bijvoorbeeld voor een e-mail

Beleef, zing en dans mee: de TOP2000 viering!
Na twee jaar is het weer hoog tijd voor een échte TOP2000 viering! Jij bent er toch ook bij? Vergeet niet je vrienden en familie uit te nodigen, want iedereen is welkom.

Wanneer? Woensdag 28 december 2022
Hoe laat? Aanvang 19:30 uur, zaal open 19:00 uur
Waar? Ontmoetingskerk, IJsselstein
Kosten? De toegang is gratis, er is een collecte

Thema: Nooit te diep
Zit je vast, heb je het verprutst of zie je het even niet meer zitten? Gelukkig is er altijd een weg omhoog, hoe diep je ook zit. Dit klinkt niet alleen door in Bijbelverhalen, maar ook in de popmuziek.

Laat je verrassen
Nooit eerder een TOP2000 viering meegemaakt? Of al jaren trouwe bezoeker? Laat je (opnieuw) verrassen en beleef hoe actueel en veelzeggend Bijbelverhalen en popmuziekteksten zijn.

Iedereen is van harte welkom!


Korte variant voor Facebook of een appje:
Kom naar de TOP2000 viering op woensdagavond 28 december in de Ontmoetingskerk, IJsselstein! Met het thema ’Nooit te diep’ en de TOP2000-band, belooft het een inspirerende, muzikale avond te worden. Kortom, mis het niet en neem gerust je vrienden en familie mee, want iedereen is welkom!
 
poster (pdf)

Top2000 logo (groot)