• Samen kijken naar The Passion

  Elk jaar vindt op Witte Donderdag The Passion plaats, dit jaar in Dordrecht. De muzikale paasvertelling wordt rechtstreeks uitgezonden door de NPO.

  Samen met Geloof in IJsselstein (met wie we in december ook de Lichtwandeling organiseerden) nodigen we je uit om samen naar The Passion te komen kijken, op donderdagavond 18 april in basisschool De Brug (Heemradelaan 42, IJsselstein). Dit is de locatie waar Geloof in IJsselstein twee keer per maand op zondagochtend haar samenkomsten houdt.

  Vind je het leuk om samen met elkaar naar The Passion te kijken, met een hapje en een drankje erbij? En daarna gezellig nog wat na te praten? Wees van harte welkom! Neem gerust anderen – vrienden, familie, buren, kennissen – mee die anders misschien (alleen) thuis zouden kijken. Want iedereen is welkom!

  Vanaf 20.00 uur staan de koffie en thee klaar en om 20.30 uur start The Passion. Als je het leuk vindt, mag je ook een hapje meenemen. Voor koffie, thee en een drankje wordt gezorgd.

  NB: deze activiteit vindt plaats na(ast) onze gebruikelijke Witte Donderdag viering die om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk begint. Mocht je graag naar beide bijeenkomsten willen, dan kan dat nèt... de viering zal naar verwachting een klein uurtje duren, als je snel bent kun je om 20.30 uur aanschuiven voor de start van The Passion. Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je kiest voor wat bij jou past. Voor de één is dat de viering in de kerk, voor de ander samen naar The Passion kijken. Voel je vrij om te kiezen en om iemand mee te nemen!

  Mede namens Geloof in IJsselstein, Irene van der Meulen