• Schrijfactie voor Amnesty International op 15 december

  Op 10 December is het Internationale Dag van de Rechten van de Mens. Op deze dag komen wereldwijd honderdduizenden mensen in actie en schrijven brieven voor andere mensen die onrecht is aangedaan. 

  Op zondag 15 december a.s. kan na de dienst tot ca. 13.00 uur worden geschreven. Dit betekent een hervatting van de schrijfacties die er in het verleden waren.

  Tijdens de Write for Rights 2019 besteedt Amnesty International speciale aandacht aan kinderen en jongeren. Het gaat om tien jongeren uit Canada, China, de Filippijnen, Nigeria, Zuid-Soedan, Mexico, Iran, Griekenland, Wit-Rusland en Egypte. U kunt zelf bepalen voor wie u schrijft. Er zijn brieven en groetenkaarten en voor één geval is er een handtekeningenlijst. Die gaat over massale huisuitzettingen in Lagos, Nigeria.

  U kunt ook thuisschrijven en voorbeeldbrieven meenemen. Meld u dan bij de aanwezige contactpersoon. Brieven of kaarten gaan in de Amnesty brievenbus in de hal. Die blijft nog een week staan.

  Een bijdrage in de portokosten wordt op prijs gesteld. De lokale Amnesty groep moet deze namelijk zelf betalen. Voor verdere informatie kunt u terecht bij Leny Gubbi (telefoon 030-6870145 of lenygubbi@hotmail.com)

  In de Bibliotheek wordt geschreven op vrijdag 13 december van 13.00 tot 20.00 uur.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Op deze website gebruiken we cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan ga je akkoord met deze cookies.