• Tienernevendienst 11-3

  Keuzes maken

  Komende zondag 11 maart is er TienerNevenDienst.

  We gaan het hebben over KEUZES MAKEN

  Eigenlijk is het leven een grote aaneenschakeling van keuzes maken.
  Wie kies je als vrienden,  kozen je ouders voor een Christelijke lagere school en wat vond jij van die keuze, welke middelbare school koos jij en kies je (straks) voor een Christelijke Politieke Partij? En mag je wel altijd de keuzes maken die je zou willen of wordt er vaak voor je gekozen?

  En ook niet onaardig: kies je ervoor om uit te gaan op zaterdagavond en (dus?) uit te slapen zondagochtend of kom je naar de TienerNevenDienst …. ??

  We willen jullie vragen na te denken over onderwerpen voor TienerNevenDienst de rest van het seizoen. We hebben nog één onderwerp van jullie zelf voor komend seizoen (relaties en geloof), maar zijn erg benieuwd waar jullie het komend seizoen verder over willen hebben. Hoe meer onderwerpen, hoe meer er te kiezen valt!! Enne, het is de bedoeling dat JULLIE mogen KIEZEN!!

  Tot zondag. We starten om 10.00 gewoon in de kerk en gaan gelijk met de KinderNevenDienst de kerkzaal uit richting de soosruimte. Komen je ouders niet naar de kerk of wil je gewoon sowieso liever bij elkaar zitten? We staan als leiding voor de dienst bij de ingang van de Kerkzaal en gaan daarna bij elkaar zitten w.s. ergens achter in de Kerkzaal. Zit je eerst liever bij familie? Jammer!! 

  Nee, ook goed uiteraard! Tot zondag!

  Leiding TienerNevenDienst.