• Top2000-viering 29 december


  Save the date!
  Op zaterdagavond 29 december vindt alweer de vierde editie van de Top2000-viering plaats! Het thema van dit jaar is ‘Vertrouw, als je durft!’. Net als voorgaande jaren, willen we er ook dit jaar weer een mooie, feestelijke, inspirerende en bovenal muzikale belevenis van maken m.m.v. de Top2000 liveband en koor Hatikwa. Kortom, een viering om niet te missen!

  De viering vindt om 19:30 uur plaats in de kerkzaal van de Ontmoetingskerk. De zaal is open vanaf 19:00 uur. De toegang is gratis, maar houd rekening met een collecte. Meer informatie vind je op onze Facebook-pagina

  Wat is jouw favoriete Top2000-song?
  In de Top2000 staan veel songs die opvallen door hun lekkere beat, mooie melodie of betekenisvolle boodschap. De Top2000 wordt samengesteld doordat mensen stemmen op de songs waar zij een ‘klik’ mee hebben. Maar wat is deze ‘klik’? Waarom kiest iemand nu precies voor die ene song? Daar willen we achter komen.

  Hoe we dit willen doen? Door deze vraag aan jou te stellen! Wat is jouw favoriete Top2000 song? Wil je dit met ons delen? Stuur dan een e-mail naar mijntop2000song@pgij.nl en deel jouw verhaal: geef aan wat jouw favoriete Top2000 song is en waarom. Jouw Top2000 song zal voorafgaande aan de Top2000-viering worden afgespeeld of… misschien zit hij zelfs wel in de viering zelf! En… als je het goed vindt delen we (evt. anoniem) ook jouw verhaal bij de song.