• ZIN in Film

  In ‘ZIN in Film’ worden films met artistieke en spirituele diepgang vertoond. Deze bijzondere films laten je kijken naar het leven en zetten je aan tot nadenken. Ze gaan over hoe mensen, waar ter wereld ook, leven in vreugde en verdriet, waar ze voor gaan, hoe ze omgaan met een crisis, hoe ze geloven of niet geloven, soms de zin van hun leven op het spoor komen. Het kan leuk, verrassend, bijzonder en ook leerzaam zijn om die persoonlijke ervaring met anderen te delen door naderhand met elkaar van gedachten te wisselen. Daarom is na afloop gelegenheid om je reacties te delen met anderen. O.l.v. Nel Rijneveld-Schep. 

  Film 1 Lemon Tree
  Voor woensdagavond 17 oktober 2018 staat de film Lemon Tree gepland. Salma Zidane leeft in een Palestijns dorp op de grens van de Westerlijke Jordaanoever met Israël. Sinds de dood van haar man leeft ze van de bescheiden opbrengsten van haar citroenbomen. Wanneer de Israëlische minister van defensie haar buurman wordt, eist de geheime dienst dat de citroenbomen om veiligheidsredenen verdwijnen. Salma besluit met de hulp van haar advocaat de zaak voor het Israëlische Hooggerechtshof te brengen. 

  Film 2 The light between oceans
  De tweede film is dit seizoen op zondagmiddag 27 jan 2019 om 14:30 uur.  Meer informatie lees je bij ZIN in film een goede film?

  Terug naar het programma ZIN 2018 - 2019

  Film 1:
  Film 2:

  wo 17 oktober 2018, 19:30 uur
  zo 27 januari 2019, 14:30 uur

  Locatie:

  Ontmoetingskerk

  Kosten:

  vrijwillige bijdrage

  Meer informatie:

  Marijke van den Berg
  tel: 030 6884113