• Zin in ontmoeting 2018 - 2019

  Overzicht van activiteiten in het seizoen 2018 - 2019. Of download de folder (pdf 1Mb).

  Aanmelden
  Alle activiteiten staan open voor belangstellenden van binnen en - buiten de kerken. Het is prettig als je je zo vroeg mogelijk aanmeldt. Dit kan digitaal via de website of via de aanmeldstrook in Samenspel.

  Voor sommige activiteiten hoef je jezelf (nog) niet aan te melden. Dit betreft de 'Samen de bijbel lezen op weg naar Kerst, Pasen en Pinksteren' en de Solidariteitsmaaltijd in 2019. Informatie hierover lees je t.z.t. op de website en in Samenspel/Tussenspel.

  Heb je nog vragen?
  Bel Kees de Jong, 06 82855696 of e-mail je vraag naar zin@pgij.nl

  Vol is vol
  Bij sommige activiteiten is het aantal deelnemers beperkt: de eersten die zich aanmelden hebben het meeste recht van deelname.

  Later inschrijven?
  Dat kan via de website. Houdt ook de agenda op de website of de aankondigingen in Samenspel en Tussenspel in de gaten. Bij vragen neem dan gerust contact op met de aangegeven contactpersoon.

  Verhinderd? 
  Het kan altijd gebeuren dat je onverhoopt niet deel kunt nemen. Het is fijn als je dat doorgeeft aan de contactpersoon. Dan kan een ander de vrijgekomen plaats innemen.

  Begin- en eindtijden
  De begin- en eindtijden van de activiteiten kunnen in gemeenschappelijk overleg verschoven worden.

  Heb je vervoer nodig?
  Als je - om wat voor reden dan ook - niet in de gelegenheid bent om op eigen gelegenheid te komen geef dit dan door aan de contactpersoon van de activiteit. Dan kunnen we voor vervoer zorgen. Het zou jammer zijn als je daardoor niet deel zou kunnen nemen.

  Eigen bijdrage
  Bij een aantal activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd voor b.v. de inleiders of het gebruikte materiaal, naast de subsidie van onze kerkgemeente. Voor andere activiteiten is deelname gratis. Vrijwillige bijdragen worden dankbaar aanvaard.

  Voor verdere informatie: E zin@pgij.nl