• Biking Dinner

  Na het succes van vorig jaar gaat de werkgroep Omzien ook dit jaar weer een Biking Dinner organiseren. Nog even hoe dat werkt: er zijn een aantal adressen waar maximaal 6 mensen aanschuiven aan tafel. De verschillende gangen worden op verschillende adressen opgediend. Je eet het voorgerecht bij adres A, het hoofdgerecht bij adres B en het toetje doen we gezamenlijk via een buffet in de kerk. Dat doen we bij voorkeur op de fiets, maar als dat niet kan of lukt is elk ander vervoermiddel natuurlijk ook goed.

  De deelnemers van vorig jaar (30) waren enthousiast. Je ontmoet meerdere gemeenteleden doordat de 6 mensen ook van samenstelling wisselen bij voor of hoofdgerecht. Je weet pas met wie je eet als je daar aankomt. Dat is verassend en leuk.

  Om dit te kunnen organiseren zoeken we Koks voor het koken van een voorgerecht of hoofdgerecht voor 6 gasten + zichzelf en evt. huisgenoten op woensdag 27 mei. ( indien gewenst kunnen de kosten gedeclareerd worden). Met een beetje kunst en vliegwerk kunnen de koks ook aanschuiven bij de gang die ze niet zelf bereiden.

  Lijkt je het leuk om een keer voor meer mensen te koken en andere gemeenteleden te ontmoeten geef je dan op via arisjanvanek@gmail.com of omzien@pgij.nl.

   

  Deelnemers kunnen de datum alvast in hun agenda zetten: Woensdag 27 mei. Alvast aanmelden? Dat kan al via de bovenstaande mailadressen of door het aanschieten in de kerk van Aris Jan van Ek of Willem-Kees Legerstee.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Op deze website gebruiken we cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan ga je akkoord met deze cookies.