• Biking Dinner

  22 mei dan is het zover.  Op deze avond kun je uit eten gaan, niet in een restaurant, maar in de kerk en bij gemeenteleden thuis. Na een drankje met alle deelnemers in de Ontmoetingskerk krijgt iedereen rond 18:00 uur een envelop met twee adressen: één voor het voorgerecht en één voor het hoofdgerecht. In groepjes van ca. 6 mensen ga je op twee verschillende locaties aan tafel. Bij elke gang ontmoet je dus weer andere tafelgenoten en een andere gastvrouw en/of gastheer. Na het hoofdgerecht komen we allemaal (gasten en gastvrouw/heren) naar de kerk voor het dessert.

  Ontmoeting staat deze avond voorop! Er is geen vast thema of gespreksonderwerp, het gaat om gezellig eten met elkaar, dan leer je elkaar vanzelf (beter) kennen. Het is een "bikiing dinner" omdat de fiets op deze avond het handigste vervoersmiddel is. Dan ben je gauw van de ene op de andere plek. Al kan de auto voor sommige mensen vast een goed alternatief zijn, natuurlijk mag dat ook! Voor wie niet of minder minder mobiel is, zullen er in mei in Ewoud en Mariënstein twee (lunch) bijeenkomsten georganiseerd worden om elkaar te ontmeoten. Daarover hoort en leest u t.z.t. meer! 

  Tot slot: Het maken van het eten behoeft echt geen culinaire hoogstandjes te zijn. Het gaat om de ontmoeting, en dat kan ook bij soep uit een blik!

   Mail of bel Irene voor vragen of opmerkingen.  ivdmeulen@pgij.nl of 0615257355. 

  Tot 22 mei. 

  Hartelijke groet namens de Werkgroep Pastoraat

  Irene van der Meulen