Kinderkoor

Kinderkoor met Kerst en Pasen

Zit jij op de basisschool en vind je het leuk om te zingen? Zing dan mee met het kinderkoor tijdens Pasen en/of Kerst. Het maakt niet uit of je hoog of laag zingt en of je vaker hebt gezongen of nog nooit: iedereen is van hartelijk welkom!

Wat is het precies?
Het kinderkoor is een projectkoor; we zingen tijdens Kerst en Pasen. We zingen vooral samen met elkaar en soms zijn er ook korte solo’s voor de kinderen die dit leuk vinden. Bij sommige liedjes delen we instrumentjes uit, zoals een tamboerijn, bellen of een trommel. Kortom, we maken muziek en veel plezier met elkaar!

Voor wie?

Als je op de basisschool zit en van zingen houdt, dan ben je van harte welkom! We stemmen de liedjes af op de leeftijd van de kinderen die meezingen. Je hoeft nog niet te kunnen lezen, want we oefenen de liedjes met elkaar. Ook zorgen we ervoor dat je thuis kunt luisteren naar de liedjes.

Wanneer?

We zingen doorgaans in de viering op Kerstochtend en Paasochtend. In de weken daarvoor oefenen we 4/5 keer met elkaar. De repetities zijn tijdens de advents-/vastentijd op zondagochtend van 11:15 tot 12:15 uur. Bij aanvang laten we altijd precies weten wanneer de repetities zijn. Je mag uiteraard zelf beslissen wanneer je meezingt. Ben je bijvoorbeeld in het Paasweekend weg? Dan kun je gewoon gezellig met Kerst meezingen en andersom.

Waar?

De repetities vinden plaats in zaal 7 (waar de piano staat). De generale repetitie en natuurlijk de viering zelf, vinden plaats in de kerkzaal.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je meedoen of heb je nog wat vragen? Stuur dan een mailtje naar Caroline Lange of Annemarijn van der Linden:

We zien je graag bij het kinderkoor!