Jeanette Vos-Spek

Ik ben Jeanette Vos-Spek en sinds 1 september 2023 op maandag, donderdag en vrijdag werkzaam voor de Ontmoetingskerk.
Ik vind het leuk om jou te leren kennen en om van betekenis te zijn.
In een vorige gemeente kreeg ik deze Vossenkapstok. Deze kapstok staat inmiddels symbool voor wie ik ben en wil zijn. De haak verbindt mij met de kerk en de mensen in de omgeving van de kerk. Vos is mijn naam en herbergt drie letters die staan voor een woord.
De V staat voor verbinding. Zo voel ik mij verbonden met God en leg ik graag verbinding met de mensen om mij heen. Daarnaast is het belangrijk dat mensen zich aan elkaar verbinden: we hebben elkaar immers nodig in het leven. Ik werk graag mee aan die verbinding.
De O staat voor ondernemend. Ik hou van uitdagingen en pak graag nieuwe kansen aan.
Tot slot de letter S: die staat voor Specifiek. Elk mens en elke plek is anders. Ik sluit me aan bij wat nodig is voor de gemeente en voor jou.
Heb jij een idee wat je met mij wilt bespreken of worstel je ergens mee en zou je daar weleens met iemand over willen praten? Neem gerust contact met me op: ik haak graag bij jou aan!