Kindernevendienst+

Voor iedereen in Groep 6, 7 of 8 (en voor jullie ouders)

Misschien kom je al een tijd in de Kindernevendienst maar misschien ook niet… Misschien kom je af en toe in de kerk en vind jij het leuk om met leeftijdsgenoten op een moderne manier verder te praten over geloof! Graag nodigen wij je dan uit voor de Kindernevendienst+!

Wat betekent de + in kindernevendienst+?

In de KND+ praten we dieper over onderwerpen die met het geloof te maken hebben. Zo kunnen we het hebben over humor in de kerk, Serious Request, muziek en wat zijn nu de verschillen en overeenkomsten in andere culturen. We drinken met elkaar thee of limonade met wat lekkers en gaan dan met elkaar aan de slag. Dat kan iets zijn op als knutselen of iets maken (van moodbord tot het doen van spelletjes en het discussiëren met elkaar over een onderwerp). Wij zorgen voor het materiaal (je hoeft zelf niets mee te nemen). Het is vooral heel erg gezellig met elkaar!

De KND+ is op de zondagochtend. We beginnen tegelijkertijd met de kindernevendienst, maar komen net als bij de tienernevendienst, niet meer terug in de dienst. We zitten vaak in de soos, met drinken en koekjes.

Heb jij ook zin om te komen kijken wat KND+ is? Het is fijn als je je opgeeft bij: Gerry van Duuren (tel. 6889337, e-mail: duuren002@kpnmail.nl). Je mag ook zo komen, maar het helpt ons wel als je een mailtje stuurt!

Groetjes van Gerry, Tjitske en Mariette