• Kindernevendienst

  Tijdens de zondagse vieringen staat een enthousiast team kinderdienstleiding voor de kinderen klaar!

  We beginnen de dienst met zijn allen als gemeente in de kerkzaal. Voor de schriftlezing praat de voorganger kort met de kinderen over het thema van de dienst. Met het Licht van de Paaskaars gaan we naar onze eigen ruimtes. 

  We vertellen het bijbelverhaal, praten met elkaar over de betekenis van het verhaal en doen een verwerking. We volgen daarbij Kind op Zondag van de Nederlandse Zondagschool Vereniging (NZV). Na de verkondiging komen we weer terug in de kerkzaal om met elkaar de dienst af te sluiten.

  Voor wie?
  Alle kinderen van de basisschool zijn van harte welkom. We gaan samen in 1 groep.

  Voor de oudste groep is er ook geregeld Kindernevendienst +.

  Wat doen we nog meer?
  In de veertigdagentijd voor Pasen en in de Adventsperiode voor Kerst volgen we een project. Met Palmpasen versieren we Palmpaasstokken, die we natuurlijk laten zien in een optocht door de kerk en daarna gaan we de stokken brengen in verzorgingshuis Ewoud. Op de startzondag organiseren we activiteiten voor kinderen. We treffen voorbereidingen voor een korte kindercatechese.
  U merkt: we vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen in onze gemeente!

  Meer weten? Mee doen?
  Heeft u belangstelling om als leiding aan de kinderdienst mee te werken? U bent van harte welkom om eens te komen kijken. U kunt hiervoor en voor al uw andere vragen, contact opnemen met onze coördinator Annelieke Bosman-Jaspers

  Email: kindernevendienst@pgij.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Op deze website gebruiken we cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan ga je akkoord met deze cookies.