Stiltemomenten herfst 2022

De komende drie weken plaatsen we drie nieuwe meditaties. Ze zijn ingesproken door Marion Korenromp en duren 10 - 15 minuten. 

Naast de online meditaties kun je ook deelnemen aan de meditatiegroep. Deze komt maandelijks op dinsdagavond bij elkaar. Iedereen die mee wil doen is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op de pagina over de meditatiegroep.

11 november 2022 Opdracht
Jezus zendt zijn leerlingen twee aan twee uit. Daarvoor roept Hij ze bij name. Jij en ik zitten er ook bij. Maar opstaan en op weg gaan om het Koninkrijk te brengen, gaan niet vanzelf. Er zijn zoveel tegenstrijdigheden in onszelf. We leggen die in deze meditatie aan Jezus voor en luisteren naar wat Hij erover te zeggen heeft.

4 november 2022 Schat
In deze visualisatie verbinden we ons met een schat in ons leven. Dat kan God zijn of onze partner, een baan of vrijwilligerswerk. Wat maakt die schat zo kostbaar in ons leven? En wat gebeurt er als we ons herinneren dat we zelf op onze beurt door anderen weer als een schat beschouwd worden?

28 oktober 2022 Standbeeld
In deze visualisatie stellen we onszelf voor als standbeeld, met liefde gemaakt door een beeldhouwer. We laten Jezus met een liefdevolle blik naar ons kijken. Wat brengt die blik ons?