Weg van leven - Cursus spiritualiteit

Binnenkort gaat de cursus Weg van leven van start in IJsselstein.
In deze ‘cursus’ (eigenlijk niet zo’n goed woord) gaat het niet om kennisoverdracht, maar om het verkennen van je eigen geestelijke weg. Weg van Leven is niet een cursus ‘over’ spiritualiteit, maar een verkenning van en oefening in spiritualiteit. Het gaat om persoonlijke geloofsverdieping en gezamenlijk geloofsgesprek, waarbij het onderwerp de eigen innerlijke weg van de deelnemers is.

Misschien klinkt dat zweverig, maar iedereen weet dat je in het concrete leven van alledag geestelijk de weg kunt kwijtraken. Het mooie is dat we elkaar kunnen helpen om die weg weer te vinden.

De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten (plus een startbijeenkomst) rondom 7 thema’s: genade, verlangen, overgave, vruchtdragen, volharden, liefhebben en dankbaarheid.
De bijeenkomsten zijn gepland in de cyclus van Pasen: vanaf het begin van de 40 dagentijd tot en met Pinksteren.  

Wie meer wil weten over deze cursus is van harte welkom op de startbijeenkomst op 9 februari, om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk. Deze bijeenkomst is bedoeld om kennis te maken met het project, er iets van te proeven en te beslissen of je mee wilt doen. Bezoek aan de startbijeenkomst schept geen verplichtingen. Graag wel van tevoren aanmelden bij ds. Bert de Wit.

Wanneer: Donderdag 9 feb. (Startavond) / 23 feb. / 9 mrt. / 23 mrt. / 13 apr. / wo 26 apr. /ma 8 mei / do 25 mei.
Waar: Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2, IJsselstein
Hoe laat: Van 20.00 – 22.00 uur
Contact & Aanmelden: Ds. Bert de Wit (E dsbertdewit@pgij.nl, T 030 7616062)